Organic-Balkanet.eu

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk

Delo Struktura

 Delovni paketi:
Projekt delovni načrt Organic.Balkanet je strukturirana v šestih delovnih sklopih (WPS). So se omogočili ustrezno organizacijo in izvedbo projekta. WPS so:
  • WP1: Analiza potreb od Uporabnika. To delovnega paketa bo analiziral potreba od usposabljanju sodelujočih skupin uporabnikov in usposabljanja obstoječe komponente EK prakse in metode, ki jih je mogoče prilagoditi in ponovno uporabiti za določitev zahtev za razvoj kakovost potrdi učnega načrta usposabljanja EK.
  • WP2: EK prevajanje, prilagajanje in prebivalstvo. Delovni paket 2 bo opravil vse potrebne postopke za oblikovanje predlaganih učni načrt za usposabljanje mentorjev iz EK. Dodatne WP2 se bo ukvarjal z izbiro in prilagoditev obstoječih vsebin v sodelujočih državah. Zgoraj učnih virov bodo opisani in objavljeni na spletu v spletnem portalu Organic.Balkanet, tako da lahko vsi uporabniki lahko dostopajo do njih kadarkoli in kjerkoli preko interneta.
  • WP3: Organic.Balkanet spletni portal razvoja. Ta delovni paket bo skrbelo za oblikovalsko / specifikacija od spletno okolje, ki bo olajšal večjezično iskanje, brskanje in pridobivanje učnih EK predmetov. Poleg tega bo zagotovila WP3 specializacijo in razširitev spletnega okolja, ki bo na voljo uporabnikom Organic.Balkanet s številnih spletnih storitev, ki jim omogoča dostop do učnega načrta prek spletnih vmesnikov, semantično iskanje in gradiva za usposabljanje pogled.
  • WP4: Validacija Piloti. Cilj tega WP je za opravljanje pilot sejo Organic.Balkanet usposabljanje in izobraževalne seminarje za potrjevanje v vsaki partnerici državi. Tudi zbiranje informacije preko povratne oceno, da bo izboljšal in / ali odobril dejansko usposabljanje.
  •  WP5: Razširjanje in valorizacije. To delovni paket ima namen da bi rezultati projekta bi znani v javnosti. To bomo doseglipreko javno rezultatov in poročil, načrtu za razširjanje, spletna stran, mreženje in pripadnost program in letni dogodek na koncu projekta.
  • WP6: Upravljanje. Cilj tega delovnega paketa je, da se zagotovi kakovost rezultatov projekta s stalno spremljanje projektnih dejavnosti in njihovo pravilno izvajanje, usklajevanje delovnega načrta in optimalno koordinacijo partnerjev.
 

Bulgarian (Български)GreekRomână (România)Slovenian (SI)English (United Kingdom)

Koledar

«   Maj 2017   »
MoTuWeThFrSaSu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
    

Kdo je na spletu

Prisotni 16 gostov .