Organic-Balkanet.eu

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk

Evropski seminar z naslovom "Izzivi za usposabljanje kmetijskih delavcev"

 Evropska delavnica Organic.Balkanet, z naslovom "Agricultural Professionals Challenge Training: Organic.Balkanet Experience", ki je potekala v EULA Univerze v agronomske znanosti in veterino Bukarešta je uspešno zaključen. To se je udeležilo 70 ljudi, vključno z raziskovalci, akademiki, študenti agronomskih ved, strokovnjaki s področja ekološkega kmetijstva, pa tudi predstavniki romunskega ministrstva za kmetijstvo. Delavnica se je začela z govorom Dr Helga Willer iz FiBL, z zagotavljanjem kratek pregled stanja EK ter delovanja ekoloških arhiva Eprints in je sledila predstavitev prejšnjih podobnih pobud Organic.Balkanet (kot sta "bio" @ GRO in Organic.Edunet ) in predstavitev projekta Organic.Balkanet. Uvajanje metod e-učenja je prav tako dostavljena na isti seji. Druga seja je bila namenjena predstavitvi projekta usposabljanja Organic.Balkanet uporabnika (Bolgarija, Romunija in Slovenija).
Sejo vključuje roke uporabo Organic.Balkanet MOLE portal, upravljanja platforma za ustvarjanje in dostavo spletnih tečajev kot del učnega načrta za usposabljanje. Drugi del zasedanja vključuje rokah portal VOA3R, ki se osredotoča na zagotavljanje dostopa do siginifantne število odprt dostop do znanstvenih vsebin ter medsebojno povezovanje znanosti, raziskovalci, povezanih s kmetijstvom, ribogojstvom in sorodnih področjih.
Zadnje seje seminarja je bil namenjen načrtom za vzdržnost projekta in nekatere dodatne predstavitve organizacij, romunske, povezanih z ekološkim kmetijstvom.

 

Bulgarian (Български)GreekRomână (România)Slovenian (SI)English (United Kingdom)

Koledar

«   Maj 2017   »
MoTuWeThFrSaSu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
    

Kdo je na spletu

Prisotni 81 gostov .