Organic-Balkanet.eu

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk

Sodelovanje v Organic.Balkanet usposabljanja

 Organic.Balkanet projekt bo aktivno podpiral in sodeloval v "Skupni School of IT-Enhanced Organic in izobraževanje za trajnostni učiteljev, trenerjev in strokovnjakov kmetijstvo", ki bo potekal v vasi Mesta, Chios, Grčija med oktobrom 5 do 11, 2011.

Zlasti bo koordinator projekta prof GV Roman prisotni teme v EK, kot so opredeljene in opisane v osnutku Organic.Balkanet, bo predavatelj gospa Maria Toader primeru predstavljajo projekt Organic.Balkanet. Poleg tega, Ass. Prof C. Alonso Sanchez bo predstavil Organic.Balkanet spletni portal in GRNET ekipa (Dr. C. Protonotarios in g. Ch. Thanopoulos) bo predstavil koncept usposabljanja scenarija in pedagoške vidike (kot so udeležba tehnike) in njihova uporaba v usposabljanje.

Usposabljanje je namenjena vsem učiteljem, vzgojiteljem in strokovnjake kis o interesirane na okolje in ekološko izobraževanje, da bi zagotovili boljše razumevanje trenutnih napredek v zvezi z ekološkim kmetijstvom, trajnostno izobraževanje, kombinirano učenje in nova orodja IKT. Med dogodkom, bodo udeleženci imeli priložnost udeležiti GREEN FEST, mednarodni dogodek o okoljskih vprašanjih in vzpostaviti dialog s kolegi učitelji in strokovnjaki.
Skupni School of IT Enhanced Organic in izobraževanje za trajnostni učiteljev, trenerjev in strokovnjakov za kmetijstvo

5-11 oktober 2011
You Agro-Technologies, Mesta Chios, Grčija

Reference: GR-2011-163-001 V bazi "Grundtvig"

Prenesite tukaj objavi Jesenske šole.
Prenesite brošuro tukaj Jesenske šole.

Jesenska šola bo "Joint IT-Enhanced ekološko in trajnostno tečaj za izobraževanje", ki bo potekala sreda, 5. oktober v torek, 11. oktober, 2011 v prelepi srednjeveški vasici Mesta Chios.

Usposabljanje je namenjena vsem učiteljem, vzgojiteljem in strokovnjake ki so interesirane na okolje in ekološko izobraževanje, da bi zagotovili boljše razumevanje trenutnih napredek v zvezi z ekološkim kmetijstvom, trajnostno izobraževanje, kombinirano učenje in nova orodja IKT. Med dogodkom, bodo udeleženci imeli priložnost udeležiti GREEN FEST, mednarodni dogodek o okoljskih vprašanjih in vzpostaviti dialog s kolegi učitelji in strokovnjaki.


Usposabljanje organizira sub-program "Grundtvig" program "Vseživljenjsko učenje (VŽU) in ga podpira štiri evropske projekte: CerOrganic, Organic.Mednet, Organic.Balkanet in otok.

 

Bulgarian (Български)GreekRomână (România)Slovenian (SI)English (United Kingdom)

Koledar

«   Maj 2017   »
MoTuWeThFrSaSu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
    

Kdo je na spletu

Prisotni 52 gostov .