Organic-Balkanet.eu

  • Măreşte caracterele
  • Dimensiune normală caractere
  • Micşorează caracterele

Etapele proiectului

Pachetele de lucru: Activitatile proiectului Organic.Balkanet sunt structurate in sase pachete de lucru (WPS). Ele faciliteaza organizarea si executarea corespunzatoare a proiectului.
 Pachetele de lucru sunt:
  • WP1: Analizarea Nevoilor Utilizatorilor. Aceasta etapa va studia: nevoile de instruire ale utilizatorilor participanti la proiect, precum si a competentelor existente pentru instruire; metodele si practicile din agricultura ecologica care vor putea fi adaptate si utilizate in scopul indentificarii cerintelor de elaborare a unei curricule de instruire de calitate, certificata, in domeniul agriculturii ecologice.
  • WP2: Continut educational despre agricultura ecologica: Traducere, Adaptare & Populare. In aceasta etapa se vor efectua procedurile necesare pentru proiectarea curriculei propuse pentru formarea formatorilor din agricultura ecologica. De asemenea, vor fi selectate si adaptate continuturile educationale de formare existente sustinute in tarile participante. Resursele de formare mentionate mai sus vor fi descrise si publicate on-line in portalul Organic.Balkanet, astfel incat toti utilizatorii sa le poata accesa oricand, oriunde prin Internet.
  • WP3: Dezvoltarea portalului Organic.Balkanet. Aceasta activitate va asigura proiectarea/specificarea mediului on-line care va facilita cautarea multilinguala, accesul la incarcarea si recuperarea continuturilor de invatare legate de agricultura ecologica. In plus, prin specializarea si desfasurarea mediului on-line, se va oferi utilizatorilor Organic.Balkanet o serie de servicii on-line, care le va permite accesul la un continut de instruire dezvoltat prin interfete bazate pe Internet; cautarea semantica şi accesul la materiale educationale.
  •  WP4: Validare Pilot. In aceasta etapa se va desfasura o sesiune pilot de instruire si vor fi validate seminariile de instruire in cadrul fiecarei tari participante si vor fi colectate raspunsurile evaluarii care va imbunatati si/sau valida rezultatele asupra abordarii programului de instruire din cadrul proiectului.
  • WP5: Diseminare si Valorificare a rezultatelor. Prin aceasta etapa se doreste popularizarea rezultatelor proiectului. Acest lucru se va realiza prin prezentarea publica a rapoartelor intermediare si a celor finale, prin planul de diseminare si prin evenimentul oficial de inchidere a proiectului.
  • WP6: Management. Prin etapa de management va fi asigurata calitatea rezultatelor proiectului, monitorizarea continua a activitatilor si efectuarii acestora, coordonarea planului de lucru si activitatilor partenerilor la proiect.
  •  
 

Bulgarian (Български)GreekRomână (România)Slovenian (SI)English (United Kingdom)

Calendar

«   Iunie 2017   »
MoTuWeThFrSaSu
   1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
  

Cine este online

Avem 24 vizitatori online