Organic-Balkanet.eu

  • Măreşte caracterele
  • Dimensiune normală caractere
  • Micşorează caracterele

Workshopul European cu titlul „Preocupări pentru instruirea specialiştilor din agricultură: experienţa proiectului Organic.Balkanet”.

Workshopul European cu titlul „Preocupări pentru instruirea specialiştilor din agricultură: experienţa proiectului ”Organic.Balkanet”, a avut loc in aula Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti si a fost finalizat cu succes. Au participat aproximativ 70 de persoane, inclusiv cercetatori, cadre didactice, studenti ai facultatilor de stiinte agricole, profesionisti din domeniul agriculturii ecologice, precum si reprezentanti ai Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale din Romania. Workshopul a debutat prin prezentarea Doamnei dr. Helga Willer, expert in agricultura ecologica, de la organizatia FiBL, care a facut o scurta expunere a situatiei agriculturii ecologice in lume, precum si a Arhivei de Documente on-line despre agricultura ecologica - Organic E-prints. A fost urmata de o prezentare a actiunilor similare proiectului Organic.Balkanet (proiectele Bio@gro, Organic.Edunet), precum si de o prezentare a proiectului Organic.Balkanet. In aceeasi sectiune a fost prezentat si un material despre metodele de invatare on-line (e-learning).
Sesiunea a doua a fost dedicata prezentarilor cursurilor de instruire din cadrul proiectului Organic.Balkanet care au avut loc in tarile participante ca utilizatori finali (Bulgaria, Slovenia, Romania). Sectiunea de aplicatii practice a inclus utilizarea portalului Organic.Balkanet Mole, care reprezinta un sistem informational integrat pentru sprijinirea aplicatiilor de instruire on-line si managementul cursurilor, ca parte a curriculei de instruire.
Partea a doua a acestei sectiuni de aplicatii practice a inclus si portalul VOA3R, care isi propune sa furnizeze accesul deschis catre un numar foarte mare de continuturi educationale, pentru interconectarea cercetatorilor din domeniul stiintelor aplicate in agricultura, aquacultura si alte domenii conexe.
Ultima sesiune a worshopului a fost dedicata Planului de sustenabilitate a proiectului si altor prezentari ale unor organizatii din Romania ce activeaza in domeniul agriculturii ecologice.

 

Bulgarian (Български)GreekRomână (România)Slovenian (SI)English (United Kingdom)

Calendar

«   Mai 2017   »
MoTuWeThFrSaSu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
    

Cine este online

Avem 80 vizitatori online