Organic-Balkanet.eu

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

Работна Структура

 Работни пакети (РП):
Работния план на проекта Биологична Балканска мрежа е структуриран в шест работни пакети (РП). Това улеснява правилното организиране и изпълнение на проекта. РП са следните:

• РП 1: Анализ на нуждите на потребителите. Този работен пакет ще проучи потребностите от обучение на участващите групи потребители, както и съществуващи компоненти за обучение по БЗ практики и методи, които могат да бъдат адаптирани и използвани повторно, за да се определят изискванията за развитие на качествено сертифицирана обучаваща учебната програма по БЗ.
• РП 2: БЗ Превод на Съдържание, Адаптация & Населението. В работен пакет 2, ще се извършват необходимите процедури за проектиране на предложената учебна програма за обучение на обучители по БЗ. Допълнително РП 2 ще се занимава с подбор и адаптация на съществуващо учебно съдържание, в подкрепа на страните-участнички. Гореспоменатите ресурси за обучение ще бъдат описани и публикувани онлайн в Organic.Balkanet Web портал, така че всички потребители могат да имат достъп до тях по всяко време, навсякъде чрез Интернет.
• РП 3: Разработка на Organic.Balkanet Web портал. Този работен пакет ще осигури дизайн / спецификация на онлайн средата, която ще улесни многоезично търсене, разглеждащ достъп и извличане на БЗ учебни обекти. Допълнително РП 3 ще предостави специализирана и разгърната онлайн средата, която ще се предлага на Organic.Balkanet потребителите редица онлайн услуги, което ще им позволи да получат достъп до учебното съдържание, чрез уеб-базирани интерфейси, семантично търсене и разглеждате материали за обучение.
• РП 4: Утвърждаване Пилотния Проект. Целта на този РП е да изпълни Organic.Balkanet сесията на пилотно обучение и семинари за обучение и валидиране в рамките на всяка страна-партньор, и да събира обратна информация за оценка, които ще подобрят и / или утвърдят подхода в обучението по проекта.
• РП 5: Разпространение и валоризация. Този работен пакет има за цел да направи резултатите от проекта, известни на обществеността. Това ще се постигне чрез обществени документи и доклади, план за разпространение, уебсайт, мрежи и принадлежаща програма и годишно събитие в края на проекта.
• РП 6: Мениджмънт. Целта на този работен пакет е да се гарантира качеството на резултатите на проекта чрез непрекъснат мониторинг на дейностите по проекта и правилното им изпълнение, координиране на плана за работа и оптимална координация на партньорите.

 

Bulgarian (Български)GreekRomână (România)Slovenian (SI)English (United Kingdom)

Календар

«   Май 2017   »
MoTuWeThFrSaSu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
    

Кой е на линия

В момента има 87 посетителя в сайта